Zintuigen hebben het naar hun zin door parfums in woonruimten

Huisparfum

Dit parfum is gemaakt op basis van citrusvruchten en bloemen – waardoor het een zuivere, frisse geur heeft die je zal helpen om je ontspannen en verfrist te voelen.

Wat de reden van je stress ook is, er is altijd wel een geur die bij je stemming past. Denk er alleen aan dat je bij het kiezen van je geur moet denken aan de gevoelens die je bij anderen wilt oproepen, en in jezelf.

Om je te helpen de juiste geur te vinden voor elke gelegenheid, hebben we een lijst samengesteld van populaire geuren en hun betekenissen:

citrus en bloemen – waardoor het een schone, frisse geur heeft die je helpt om je ontspannen en verfrist te voelen.

1) Fris: perfect als je een vlotte indruk wilt maken. Denk aan zoete limes, groen en sandelhout.

2) Romantisch (ook wel bloemig genoemd): perfect als je iemand aan de lente wilt laten denken. Denk aan poederige lelies, rozen en muskus…

3) Relaxed: perfect als je een relaxte vibe wilt uitstralen. Denk aan neroli, sandelhouten vanille.

4) Sensueel: perfect als je er verleidelijk en glamoureus uit wilt zien. Denk aan tuberoos, jasmijn en muskus….

5) Verleidelijk: perfect als je een sexy indruk wilt maken. Denk aan grote hoeveelheden muskus, met wat neroli in de mix.

6) Zomers: perfect als wil je iets dragen met een levendige, vrolijke geur. Denk aan citrusvruchten (zoals sinaasappels en limoenen), groene bladeren, en misschien wat fresia.

Huisparfums zijn niet alleen een verzameling van verschillende geuren – ze zijn een verzameling van herinneringen! Voor elk seizoen, voor elke gelegenheid, is er een huisparfum dat kan oproepen het gevoel dat u wenst.

Wat uw reden ook is om een huisparfum te willen, wij kunnen u helpen het te vinden. We hebben een breed scala aan verschillende geuren, en we houden ervan om geuren op maat te maken. Als u een reactie wilt achterlaten over de soorten huisparfums die er bestaan of waar men ze kan kopen.

Er zijn veel dingen die stress kunnen veroorzaken. Werk, school, relaties, geld – er is geen tekort aan stressvolle situaties in deze wereld. Parfum kan een effectieve manier zijn om met deze problemen om te gaan.

Welke geuren je kiest, hangt af van je stemming op dat moment. Als u zich boos of gefrustreerd voelt, vermijd dan het dragen van een parfum meteen sterke, kruidige geur. Kies in plaats daarvan voor een zachte, bloemige geur. Niet alleen zal het je kalmeren, maar het zal je ook vrouwelijker en aantrekkelijker laten voelen.

Als je je verdrietig of depressief voelt, kan het dragen van een zoet ruikend parfum je gelukkiger en minder alleen laten voelen. Doe bijvoorbeeld Angel van Thierry Mugler ruikt naar vanille; dit zal je blij maken en je meer ontspannen laten voelen.

Een ander goed idee is om een klein flesje van je favoriete parfum in je bureau of tas te bewaren, zodat je, als je je gestrest begint te voelen, de geur discreet kunt aanbrengen. Op deze manier is het beschikbaar voor wanneer er druk ontstaat.

Als na al van dit je nog steeds gestrest voelt, neem dan een douche en was je haar. Het water zal je helpen je lichaam (en geest) te ontdoen van de geur van stress. Draag dan een stimulerend parfum zoals Abercrombie Fitch Fierce . Het ruikt fris en mannelijk; het werkt goed voor beide geslachten.