Werkkleding koop je online of in onze winkel

Bij Wear2work staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste werkkleding, of je nu onze online winkel bezoekt of onze fysieke showroom binnenstapt. Of je nu op zoek bent naar een stevige werkbroek, een praktische overall, een comfortabele werktrui of een robuuste werkjas, we hebben kleding die bij jouw werk en beroep past. Als gecertificeerde dealer van gerenommeerde merken zoals Snickers, Dassy en Blaklader bieden wij kwalitatieve werkkleding. Daarnaast hebben we ook minder bekende, maar eveneens betaalbare merken. Ongeacht je beroep of budget, bij Wear2work slaag je gegarandeerd. Bovendien staat kwaliteit altijd voorop, zelfs bij onze voordelig geprijsde werkkleding.

Het aanschaffen van werkkleding online is niet voor iedereen even makkelijk, met name als het gaat om zaken als maatvoering, stofsoorten en pasvorm. Onze showroom in Wijk bij Duurstede biedt de mogelijkheid om kleding of werkschoenen te proberen voordat je ze aanschaft. We staan klaar om je te adviseren, zodat je gegarandeerd de juiste bedrijfskleding in handen krijgt.

Dames werkkleding – Speciaal ontworpen voor de vrouwelijke pasvorm

Hoewel veel werkkleding als uniseks wordt beschouwd, is dit niet altijd terecht. De pasvorm van kleding verschilt namelijk tussen mannen en vrouwen, waardoor uniseks kleding vaak niet goed aansluit op het vrouwelijke lichaam. Gelukkig zijn er steeds meer merken die werkkleding voor dames specifieke werkkleding voor vrouwen ontwerpen en produceren. Bij Wear2work breiden we ons assortiment dameskleding voortdurend uit, zowel online als in onze showroom. We begrijpen hoe belangrijk het is dat werkkleding goed aansluit en comfortabel draagt. Onze speciaal ontworpen dames werkkleding biedt een perfecte pasvorm en zorgt voor de juiste bescherming en functionaliteit.

Logo’s op je werkkleding laten drukken

Bij Wear2work kunnen we je kleding bedrukken voorzien van een bedrijfslogo, dankzij onze eigen textieldrukkerij. De bedrukkingen kunnen direct aan je bestelling worden toegevoegd. Na jouw bestelling nemen we contact met je op voor het logo en sturen je een digitale proefdruk ter goedkeuring. Ben je nog niet helemaal zeker van het soort kledingstuk waarop je het logo wilt laten drukken, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Wijk bij Duurstede. Daar kun je alle kleding bekijken, vergelijken en passen, en onze adviseurs staan klaar om je te helpen. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice voor het juiste advies.