De Satisfyer vs Womanizer: welke luchtdruk vibrator is beter?

Op zoek naar een luchtdruk vibrator? We vergelijken de Satisfyer Pro 2 en de Womanizer Classic met elkaar. Wat zijn de verschillen tussen deze twee luchtdrukvibrators? En welke luchtdrukvibrator vinden we beter? Je leest het in onze review over de Womanizer vs Satisfyer.

Satisfyer vs Womanizer

Wat zijn de Satisfyer en Womanizer?

De Womanizer Classic en de Satisfyer Pro 2 zijn twee luchtdrukvibrators die de clitoris contactloos stimuleren via een speciale ‘zuigtechnologie’. Bij elk merk is de technologie weer anders. Womanizer gebruikt de ‘Pleasure Air Technology. Deze geeft jou een intenser gevoel dan de meeste merken. De zachte vibraties, het zachte zuigen en de luchtdruk golven zorgen voor een nieuw soort orgasme.

Satisfyer maakt gebruikt van de ‘Air Pulse Technology’. Bij deze technologie wordt de clitoris ook gestimuleerd door deze te omringen met een kapje en hier zachte drukgolven aan toe te voegen. Het verschil tussen de Womanizer en de Satisfyer betreft vooral het gebruikte membraan en de vorming van de luchtdruk kamer.

Begin altijd met de laagste intensiteit.

Net zoals opwarmen voor het sporten is het opwarmen is het belangrijk om je clitoris wakker te maken voordat je deze intensief stimuleert. In tegenstelling tot traditionele vibrators, kunnen luchtdrukvibrators intens of zelfs te intens zijn, vooral de eerste keer. Dus beginnen met een hoge intensiteit kan je clitoris echt wat ongevoelig maken. Veel merken raden aan om je clitoris volledig te bedekken met de zuignap voordat je het speeltje aanzet.

Persoonlijk denken wij dat het beter is om het speeltje eerst aan te zetten, met de minste intensiteit. En dan zoeken naar het beste standje waar je het meeste plezier aan beleeft.

Womanizer review

De Womanizer Classic heeft een mooie verpakking en een luxe design. Bij het testen zetten we de Womanizer aan en richtten het kapje op de clitoris. Het was even zoeken naar de juiste positie, maar dit duurt niet lang en je wordt hiervoor zeker beloond. Als het kapje goed zit, wordt de ruimte om de clitoris licht vacuüm gezogen. Dit voelt vrijwel hetzelfde als wanneer je oraal bevredigd wordt. 

Het eerste standje was al geweldig en verder tot het derde standje kwamen wij eigenlijk niet. Daarvoor waren de vibraties te intens. Maar het spelen met de verschillende standen is heel leuk om te doen. Ben je op zoek naar een luchtdrukvibrator die extra stimulatie geeft, dan moet je de Womanizer zeker in overweging nemen. Je hebt namelijk totaal acht standen om uit te vinden welke voor jou het meeste plezier geeft.

Satisfyer review

Daarna testen we de Satisfyer. Wat opvalt, is dat deze erg lekker in de hand ligt. Wel voelt de Satisfyer minder luxe aan dan de Womanizer. Bij het proberen van het eerste standje, ervaren we een zachte stimulatie, wat gewoon erg lekker aanvoelde. Als we dit met de Womanizer vergelijken is het meer een soort kloppende sensatie. Het geluid was heel stil bij de lage stand. Daarna gaat het geluid wel harder als je de vibrator een standje hoger zet. 


De harde standjes voelden ook erg fijn aan. Soms kan een volgend standje iets te hard gaan, dan moet je de vibrator uitzetten en weer op power moet drukken om hem terug te gaan naar dat ene lekkere standje. Dat vinden we best onhandig. Verder zijn we heel enthousiast over deze clitoris vibrator. Hij brengt ons binnen een mum van tijd naar een hoogtepunt op een heel fijne manier.

Conclusie

Als we beide luchtdruk vibrators met elkaar vergelijken, moeten we eerlijk zeggen dat beide hele goede vibrators zijn. Onze voorkeur gaat net iets meer uit naar de Womanizer, omdat deze voor ons gevoel betere luchtdruk vibraties geeft. Nadeel blijft wel dat de prijzen van Womanizer niet voor iedereen te betalen zijn. Past deze niet in je budget, ga dan voor de Satisfyer Pro 2, daar heb je zeker veel plezier van.

Extra info:

  • Alle modellen (Womanizer, Satisfyer) zijn waterdicht.
  • Vrijwel alle modellen zijn oplaadbaar, behalve de Satisfyer One Night Stand.