Met een bloemetje in de hand gaat de deur verder open

flowers, daisies, bouquet-5472859.jpg

10 redenen om een bloemetje te geven

Als u op zoek bent naar een cadeau, zijn er veel opties om uit te kiezen. Bloemen zijn een optie die zeer de moeite waard kan zijn. Ze kunnen ieders dag opvrolijken en geluk in huis brengen zonder schade aan te richten aan henzelf of het milieu. Om je vrienden of familieleden te overtuigen die nog twijfelen over bloemen, zijn hier 10 redenen waarom bloemengeschenken geweldig zijn!

1) Geen verzendkosten

Online bloemen kopen is snel, gemakkelijk, veilig en vrij van verzendkosten. Sommige bloemisten leveren zelfs de volgende dag als de bestelling vroeg genoeg ’s ochtends voor sluitingstijd wordt geplaatst! Het enige wat u hoeft te doen is een arrangement te vinden dat u mooi vindt en te betalen via een veilige derde partij.

2) Uniekheid

Er zijn veel keuzes als het gaat om bloemen, en je kunt er zeker van zijn dat niemand hetzelfde cadeau krijgt als een ander persoon! Dit is een geweldige manier om iemand te laten zien hoe uniek ze zijn. Onderschat nooit de kracht van personalisatie in geschenken!

3) Een grote verscheidenheid aan bloemen

Er is zo’n breed scala aan bloemen beschikbaar voor u om uit te kiezen wanneer u op zoek bent naar een geschenk. Er is geen tekort aan kleuren en stijlen, dus er is altijd wel iets dat past bij uw voorkeuren en bij de smaak van uw ontvanger. U kunt zelfs seizoensbloemen of bloemen met een thema kiezen! Als u bovendien lokaal geteelde bloemen koopt in Singapore, ontvangt u ook de meest versebloemen van het seizoen.

4) Bloemen zijn geschenken voor alle gelegenheden

Bloemen zijn uitstekende geschenken, wat de gelegenheid ook is! Ze kunnen gegeven worden als verjaardagscadeau, als jubileumgeschenk, als felicitatie aan naasten met hun succes of als condoleancebloem. Met zoveel verschillende soorten bloemen beschikbaar, zult u geen probleem hebben om er een te kiezen die perfect past bij uw gebeurtenis.

5) Geen zorgen over de timing van bezorging

Wanneer u een bloem cadeau geeft via een bloemist in Singapore, hoeft u zich geen zorgen te maken of ze op tijd zullen arriveren voor een speciale gebeurtenis die binnenkort plaatsvindt. De bloemist stuurt ze op wanneer het de ontvanger uitkomt of volgens de afspraken die u met hen heeft gemaakt voordat u besteldede bloemen.

6) Meer betaalbare geschenken

Bloemen worden vaak beschouwd als meer betaalbaar dan vele andere soorten geschenken. Dit komt omdat je mooie verse bloemen krijgt, die wekenlang kunnen overleven om langer houdbare arrangementen of boeketten te maken. Ook is de prijsklasse van bloemen vrij breed, afhankelijk van het type dat u koopt, waar ze geteeld worden en welk seizoen het is in Singapore! U kunt gemakkelijk bloemen vinden die binnen uw budget passen – hoe klein of groot dat ook mag zijn

7) Het cadeau dat blijft geven

Als je iemand een bloemstuk geeft, zal hij of zij nog lang nadat het moment voorbij is, plezier hebben van het cadeau. Wanneer je ze buiten in goed zonlicht laat staan, worden de kleuren in sommige plantenlevendiger en het arrangement komt tot leven. Op deze manier kunt u zelf van uw cadeau genieten!

8) Geen verborgen kosten

Als je kijkt naar de mogelijkheden om iemand een cadeau te geven, zijn er soms verborgen kosten waar je rekening mee moet houden. Bij bloemen is dat echter niet het geval, want die worden altijd nauwkeurig geprijsd door de bloemisten. Er zijn geen extra kosten of belastingen, dus u kunt gerust zijn dat uw budget er niet onder lijdt.

9) Meer milieuvriendelijke alternatieven

Bloemen zijn een milieuvriendelijke keuze van geschenken omdat ze gebruik maken van planten in plaats van dieren of plastic verpakkingen. Ze verbeteren op natuurlijke wijze de luchtkwaliteit binnenshuis door zuurstof te produceren en ontmoedigen waterverdamping uit de grond door hun wortels. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een cadeau geeft dat niet slecht is voor het milieu!

10) De perfecte keuze, wie ze ook zijn

Als het gaat om het kiezen van het perfecte cadeau voor iemand, bloemen nooit falen om teleur te stellen! Ze zijn echt een uitstekend cadeau en kunnen door iedereen worden gewaardeerd – er is geen uitzondering