Op zoek naar een prachtige loungeset voor in de tuin? Ontdek hier het complete aanbod in de gehele benelux.

Loungeset

Loungeset

Wanneer je een loungeset gaat kopen zijn er diverse keuzes die je zal moeten maken. 

 

Table of Contents

Zo zal je voor een specifiek merk moeten kiezen, een budget bepalen, een materiaalsoort dat je mooi vindt. Een keuze maken uit verschillende soorten loungesets. En last but not leas je moet bepalen aan hoeveel mensen de loungeset plaats zal bieden. 

Een belangrijke keuze die wel eens vergeten wordt daarom bespreken we hier alle verschillende afmetingen en maten van de loungesets.

Bij een loungeset van 2 personen is de keuze vaak beperkt. Je komt dan snel uit op een loungebank met uiteraard 2 zitplaatsen. 

Voor mensen die vaak alleen of alleen met hun partner loungen is dit een perfecte loungeset. Daarnaast is het ook een prima model loungeset voor op een balkon. 

Loungeset 4 personen

Bij een loungeset voor 4 personen is de keuze al iets groter. Zo heb je al een aantal hoekbanken voor 4 personen, platform loungesets of chaise longue modellen. 

Daarnaast is er ook volop keuze uit verschillende materialen bij dit soort loungesets.

Loungeset kopen

Loungeset 5 personen

Een van de meest gangbare modellen is een loungeset van 5 personen. Hierbij heb je vaak ook 2 gelijken zijdes bij de loungeset. 

 

Een loungeset van 6 personen is ook een zeer gangbare maat. Vaak bestaat deze set uit:

  • 2 persoons zitbank met rechterarmleuning
  • 2 persoons zitbank met linkerarmleuning
  • Hoekelement
  • en een extra center.

Met een loungeset voor 6 personen bied je plaats aan jezelf en je gezin, maar ook ideaal om vrienden en familie op te ontvangen om samen te genieten van een heerlijke zomerse dag. 

Structuur website:

Contact loungeset buiten