5 redenen om linkbuilding te kopen

linkbuilding kopen

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is al sinds de begindagen een integraal onderdeel van Search Engine Optimisation (SEO). In feite is het nog steeds een vitaal element dat niet kan worden genegeerd als u wilt dat uw website op pagina 1 van Google verschijnt voor zeer concurrerende zoekwoorden. Echter, met updates zoals panda en penguin van Google die het moeilijker maken om te begrijpen welke methodes van linkbuilding werken en welke niet, vragen veel mensen zich af: wat is linkbuilding nu precies?

5 redenen om linkbuilding te kopen

1. Linkbuilding helpt om de betrouwbaarheid van uw website online te verbeteren, wat op zijn beurt het verkeer en de verkoop verhoogt. Wanneer Google ziet dat mensen over uw bedrijf praten op een andere website, voelt het zich zekerder om u hogere rankings te geven voor relevante trefwoorden. Dus als u wilt dat mensen u zien wanneer ze zoeken naar ‘beste stomerij’ in het gebied waar uw winkel is gevestigd, moet u ervoor zorgen dat andere websites linken naar de uwe, zoals deze: beste stomerij New York .

2. Het duurt niet lang voordat linkbuilding begint te werken, maar het duurt nog minder tijd voor Google’s Penguin algoritme om al het harde werk dat is gestoken in linkbuilding campagnes weg te vagen als die links als “spammy” worden beschouwd.

3. Als een website eenmaal door Google is bestraft voor spammy linkbuilding, kan het lang duren voordat die site zijn vorige positie weer heeft ingenomen. Het is zelfs nog moeilijker om te herstellen van een handmatige penalty, wat gebeurt wanneer een mens bij Google de website beoordeelt en een instructie geeft om de website lager in de zoekresultaten te plaatsen of helemaal uit de zoekresultaten te verwijderen. Om zulke straffen te vermijden, moet je enkel vertrouwen op white hat technieken van externe link building – d.w.z. methodes waarbij er geen risico is dat je backlink profielnegatief worden beïnvloed.

4. Google probeert spammers altijd een stap voor te blijven en investeert daarom miljoenen per jaar om op de hoogte te blijven van de nieuwste linkbuilding strategieën en om spammers te identificeren. Daarom kan het niet lang duren voordat spammy links naar uw website worden geïdentificeerd en bestraft door Google’s algoritme – vooral als u een black hat SEO bedrijf heeft ingehuurd die “snelle en gegarandeerde” rankings belooft. De beste manier om uw link building campagnes te beveiligen is om samen te werken met een bureau dat ervaren white hat SEO’s heeft die weten hoe ze links moeten bouwen zonder opgemerkt te worden door Google updates.

5. Linkbuilding is een moeizaam proces, dus u wilt geen linkbuilders inhuren die nieuw zijn in de industrie. Het inhuren van link bouwers met weinig ervaring in het link building is als het nemen van een chef-kok met geen ervaring in het werken in een restaurant en verwachten dat ze om voedsel te bereiden voor uw hongerige klanten, het zal gewoon niet goed uit te werken.

Als je echt link building diensten nodig hebt, dan is de beste linkbuidling agentschap dat je kunt vinden hier bij Arelis Group . Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in link outreach campagnes, link building campagnes en link removal campagnes. U kunt er zeker van zijn dat met ons team aan uw zijde, uw bedrijf zal genieten van top rankings online zeer binnenkort!